EPRA

EPRA d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom slavina i dijelova u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka je osnovana 1993. godine, s primarnom djelatnošću uvoza i veleprodaje spomenutih proizvoda.

Tijekom višegodišnjeg rada i stalnog kontakta s klijentima, uvidjeli smo nepravilnosti na tržištu koje smo odlučili ispraviti svojim poslovanjem. S obzirom da nismo bili spremni činiti ustupke i klijentima nuditi zdravstveno neispravne, jeftinije slavine, stvorili smo novi brand – EPRA. Danas je svaki Eprin proizvod spoj pomno odabranih komponenti renomiranih svjetskih proizvođača dijelova. Ovime smo osigurali visoku kvalitetu svakog našeg proizvoda i jamstvo za njihovu potpunu zdravstvenu ispravnost.

PREDNOST EPRA PROIZVODA

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, znanju, profesionalnosti i stalnom osluškivanju potreba tržišta, Epra je danas jedna od vodećih tvrtki – distributera slavina i dijelova u Hrvatskoj. Organiziranim radom komercijalnih i terenskih službi, Epra proizvodi dostupni su svima.
Prednosti naših proizvoda su visoka kvaliteta, izrazita funkcionalnost, cijenovna dostupnost i potpuna zdravstvena ispravnost.


ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST EPRA PROIZVODA

Poznato je da u sastavu slavina i ostalih sanitarnih proizvoda možemo naći olovo, cink, kobalt nikal i druge elemente koji su, u nedopuštenim vrijednostima, štetni za ljudsko zdravlje. Epra izrazitu pozornost posvećuje upravo zdravstvenoj ispravnosti svih svojih proizvoda koja je potvrđena redovnim službenim sanitarnim i zdravstvenim kontrolama. Visoko postavljeni zdravstveni minimum Eprin su imperativ. Svi naši proizvodi zadovoljavaju najzahtjevnije europske sanitarne i zdravstvene standarde i dio su ponude na europskom tržištu. Kupnja Epra proizvoda jamči potpunu sigurnost i izbjegavanje čestih nekvalitetnih, toksičnih i štetnih proizvoda.


NOVOST U PROGRAMU

Kako bi odgovorila na sve zahtjevnije potrebe rastućeg tržišta, Epra uskoro pokreće vlastitu dizajnersku liniju slavina/mješalica.