Micra

Micra

Serija jednoručnih slavina/mješalica s uloškom (kartušom) promjera 35mm.

Najtraženija i najprihvatljivija širokoj populaciji zbog svog jednostavnog dizajna i standardiziranih dimenzija koje odgovoraju hrvatskim standardima gradnje za kuhinje i kupaonice. Najčešće se upotrebljava za opremanje manjih stanova i apartmana.

 

 

Titanic

Titanic

Serija jednoručnih slavina/mješalica s uloškom (kartušom) promjera 40mm.
Odlikuje se ravnim linijama i veličinom zadovoljava opremanje kuhinja i kupaonica srednje veličine.
 

Beta

Beta

Serija jednostučnih slavina/mješalica s uloškom (kartušom) promjera 40mm.
Odlikuje se oblim, zakrivljenim linijama i veličinom zadovoljava opremanje kuhinja i kupaonica srednje veličine.
 

Kuhinjske baterije

Kuhinjske baterije

Jednoručne kuhinjske slavine/mješalice s uloškom (kartušom) promjera 40mm.
Ova je serija namijenjena za sve tipove kuhinja. Proizvodi se razlikuju prema pristupu tople vode (proizvodi mogu biti namijenjeni spajanju na centralni bojler ili na zasebni bojler).Iako na tržištu postoji veliki izbor različitih dizajnerskih rješenja ovih proizvoda, Epra nudi samo najtraženije, provjerene modele.
 

Klasik

Klasik

Serija dvoručnih slavina/mješalica s ventilskim ulošcima na gumicu i keramičkim ventilskim ulošcima.
Retro serija, preteča prvih slavina, najstariji tip slavina koji se polako vraća u modu posljednjih godina.
 

Vremenske slavine i ventili na pritisak

Vremenska slavina

Serija koja se odlikuje mogućnošću regulacije vremena istjecanja vode kao i količine vode u vremenu istjecanja.Dugoročno vrlo isplativ proizvod koji uštedom vode omogućuje potpunu kontrolu troškova. Najčešće se koristi na mjestima s velikom frekvencijom ljudi gdje je otežana individualna kontrola potrošenj vode (kampovi, kafići, kupališta, hoteli, parkovi itd.)Vremenske mješalice su dobavljive na upit.

 

Termostatske baterije

Termostatske baterije

Posebna vrsta slavina/mješalica kojima se regulira izlazna temperatura tople vode na samom tijelu mješalice.Dugoročno vrlo isplativ proizvod zbog kontroliranja i uštede električne energije potrebene za zagrijavanje vode.Ova je serija relativno nova na tržištu i uz vremenske slavine, najisplativiji Eprin proizvod.
 

Razni dijelovi za slavine

Dijelovi za slavine

Sve komponente koje su ugrađene u Epra proizvode mogu se kupiti zasebno, kao rezervni dijelovi. Uz dijelove za slavine, Epra nudi široki spektar ostalog sitnog instalacijskog materijala potrebnog za funkcioniranje slavine (fitinzi, inox crijeva za bojlere, vodokotliće i slavine, ručice, sanitarne gumice, sanitarne brtve i sl.)