O nama

EPRA d.o.o.

Tvrtka koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom slavina i dijelova u Hrvatskoj i inozemstvu. Tvrtka je osnovana 1993. godine, s primarnom djelatnošću uvoza i veleprodaje spomenutih proizvoda.

Tijekom višegodišnjeg rada i stalnog kontakta s klijentima, uvidjeli smo nepravilnosti na tržištu koje smo odlučili ispraviti svojim poslovanjem. S obzirom da nismo bili spremni činiti ustupke i klijentima nuditi zdravstveno neispravne, jeftinije slavine, stvorili smo novi brand – EPRA.

Danas je svaki Eprin proizvod spoj pomno odabranih komponenti renomiranih svjetskih proizvođača dijelova. Ovime smo osigurali visoku kvalitetu svakog našeg proizvoda i jamstvo za njihovu potpunu zdravstvenu ispravnost.

PREDNOST EPRA PROIZVODA

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, znanju, profesionalnosti i stalnom osluškivanju potreba tržišta, Epra je danas jedna od vodećih tvrtki – distributera slavina i dijelova u Hrvatskoj. Organiziranim radom komercijalnih i terenskih službi, Epra proizvodi dostupni su svima.

Epra-zgrada

Prednosti naših proizvoda su visoka kvaliteta, izrazita funkcionalnost, cijenovna dostupnost i potpuna zdravstvena ispravnost.

EPRA d.o.o. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom slavina i dijelova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Kako bi odgovorila na sve zahtjevnije potrebe rastućeg tržišta, Epra uskoro pokreće vlastitu dizajnersku liniju slavina/mješalica.

Škrljevo 44/3
51223 Škrljevo, Hrvatska

Tel: 051 45 86 00
Fax: 051 45 86 03
E-mail: epra@ri.t-com.hr

Copyright © 2014 Epra
Made by vemar